T. +32 0 468 14 56 52  |  E. info@amberesdetective.be  |  Nederlands  |  Français  |  

Prijzen onderzoek privé-detective

Belangrijk om ons onderzoek zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen is de informatie die U ons kan bezorgen.
Hoe preciezer, hoe sneller wij kunnen werken.

Tracht bijvoorbeeld de juiste gegevens van nummerplaten te noteren , type en kleur van de auto te onthouden, duidelijke recente foto’s van het te onderzoeken object/subject in uw bezit te hebben etc.

Inhuren van een privé-detective – Kosten en tarieven

De te betalen vergoeding is opgesteld uit enerzijds gemaakte kosten tijdens het onderzoek en anderzijds vaste uur prijzen voor gepresteerde uren.

Onder ‘kosten’ vallen alle uitgaven die door de privé-detective zijn gemaakt inherent aan het onderzoek.
Dient de privé-detective bijvoorbeeld mee te gaan op restaurant dan valt dit onder kosten.

Vaste prijzen

Geen verassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten en andere tarieven hanteren voor nacht- en weekendwerk. Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

prijzen/bezoldiging per onderzoeker /uur € 60,00

Bewijzen aangevoerd, zwart op wit

Een onderzoek van onze privé-detective zal u verder helpen om de juiste beslissingen te nemen.
Ook naar naar familie – kinderen – vrienden – werknemers is het vaak belangrijk zwart op wit in het bezit te zijn van bewijzen.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken, u hebt vaak maar één kans!
Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken of een onderzoek van een privé-detective slaagt of niet.

Amberes investigations heeft alle kennis en ervaring in huis, Voor meer vrijblijvend advies zijn wij steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier te bereiken.

Wij opereren over heel Belgie en ontvangen u graag in AntwerpenLier en Turnhout

Overspel en Ontrouw

detective

Overspel geen grond meer tot echtscheiding? Dit mag zeker niet verkeerd worden opgevat, overspel wordt nog steeds vastgesteld door een privé-detective en kan nog steeds als bewijs gelden voor de duurzame ontwrichting van het huwelijk. Wanneer overspel bewezen is, kan dit als grove fout worden opgevat en kan de echtscheidingsprocedure worden versneld. Dit kan ook gevolgen hebben voor alimentatie ea.

lees verder »

Bezoekrecht en alimentatie

Bezoekrecht

Kinderen zijn ons allen zeer dierbaar en meer dan een dossier. Hoe kunnen onze privé-detectives u verder helpen?
Als u ondervindt dat tijdens het uitoefenen van het bezoekrecht gemaakte afspraken niet worden nageleefd of vermoedt dat uw kinderen worden verwaarloosd, dan kunnen onze bevindingen en bewijsmaterialen zeker helpen bij een vordering tot stopzetting van verdere activiteiten.

lees verder »

Kinderen en drugs

Levenswandel

Kinderen en vooral pubers opvoeden is een zware en moeilijke taak, u kan niet altijd overal tegelijk zijn. Pubers houden er niet van dat ze worden gecontroleerd, zeker niet door ouders of familie. Ons detectivebureau en zijn privé-detectives verrichten onderzoek naar vele verschillende problemen die betrekking hebben op het welzijn van uw kinderen.

lees verder »