Amberes Investigations

Wat kost het inhuren van een privédetective?

Prijzen onderzoek privédetective

Belangrijk om ons onderzoek zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen is de informatie die U ons kan bezorgen. Hoe preciezer, hoe sneller wij kunnen werken.

Tracht bijvoorbeeld de juiste gegevens van nummerplaten te noteren , type en kleur van de auto te onthouden, duidelijke recente foto’s van het te onderzoeken object/subject in uw bezit te hebben etc.

Inhuren van een privédetective – Kosten en tarieven

De te betalen vergoeding is opgesteld uit enerzijds gemaakte kosten tijdens het onderzoek en anderzijds vaste uur prijzen voor gepresteerde uren.

Onder ‘kosten’ vallen alle uitgaven die door de privé-detective zijn gemaakt inherent aan het onderzoek. Dient de privédetective bijvoorbeeld mee te gaan op restaurant dan valt dit onder kosten.

Vaste prijzen

Geen verassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten en andere tarieven hanteren voor nacht- en weekendwerk. Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

Bewijzen aangevoerd, zwart op wit

Een onderzoek van onze privédetective zal u verder helpen om de juiste beslissingen te nemen. Uiteraard zijn deze bewijzen belangrijk voor mogelijk verdere juridisch afhandeling, maar ook naar familie – kinderen – vrienden – werknemers is het vaak belangrijk zwart op wit in het bezit te zijn van deze bewijzen.

Wij kunnen niet genoeg benadrukken, u hebt vaak maar één kans!
Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken of een onderzoek van een privédetective slaagt of niet.

Amberes Investigations heeft alle kennis en ervaring in huis, voor meer vrijblijvend advies zijn wij steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier te bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32468145652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina