T. +32 0 468 14 56 52  |  E. info@amberesdetective.be  |  Nederlands  |  Français  |  

Privé detective Lier

Amberes Investigations

2500 Lier

T: +32 0 468 14 56 52
E: info@amberesdetective.be

Wij beseffen maar al te goed dat een privé-detective inhuren geen alledaagse zaak is. Wat mag u eigenlijk verwachtten van een privé-detective en hoe wordt omgegaan met vertrouwelijke informatie?

Om te beginnen is elk lid van ons drie-koppig team vergund door binnenlandse zaken en onderging een grondige screening. De privé-detectives van Amberes Investigations werken reeds vele jaren samen. Elk onderzoek wordt met dezelfde discretie, efficiëntie en expertise behandeld. Daar staan wij alle drie echt wel garant voor!

Hoe gaan wij te werk?

In een eerste gesprek, vertelt u uw verhaal waarnaar aandachtig wordt geluisterd. Vervolgens krijgt u informatie over de mogelijk verdere stappen, inclusief over te verwachten kosten en geldende tarieven. Vanaf het moment dat de privé-detective is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen terugkoppeling van onze bevindingen.

Onze privé-detectives kennen de omgeving van Lier, Antwerpen en Turnhout als hun broekzak, voor het slagen van een onderzoek kan dit doorslaggevend zijn.
Navigeer rustig verder over deze website en contacteer ons gerust voor vragen en info. Lees verder

Wij ontvangen U graag te:

 

Uiteraard kunt u ons ook via e-mail contacteren

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Uw bericht