Skip to main content

Laat geen ruimte voor twijfel,
Amberes privédetective brengt duidelijkheid!

Sinds 2007 zijn wij een door de FOD Binnenlandse Zaken wettelijk vergund privédetective bureau met licentienummer: 14.1636.07.

Vanuit Antwerpen verrichten wij al meer dan 17 jaar onderzoeken voor particulieren en bedrijven zowel in België als in het buitenland.

Zoekt u een gedreven privédetective bureau dat jarenlange ervaring combineert met professionalisme? Dan is Amberes Investigations uw referentie!

01. Een privédetective inhuren regio Antwerpen?

Als particulier of bedrijf gaat u ervan uit dat U vrienden, familieleden, werknemers en personeel kan vertrouwen. Vermoedt u dat uw vertrouwen wordt geschaad of wenst u gewoon duidelijkheid? Privédetective kantoor Amberes geeft antwoorden op al uw vragen.

02. Wie zijn wij?

Amberes Investigations is een ervaren en gestructureerd privédetective bureau in Antwerpen. Sinds 2007 verrichten wij onderzoeken voor particulieren en bedrijven. De fundamenten van ons kantoor zijn de juridische kennis en de jarenlange ervaring van onze privédetectives.

03. Onze werkwijze

Amberes Investigations behandelt elk onderzoek, groot of klein, met dezelfde aandacht en professionaliteit. U kan altijd rekenen op 100% vertrouwelijkheid en discretie. Tijdens het onderzoek krijgt u dagelijks updates en achteraf ontvangt u een gedetailleerd juridisch correct eindrapport met duidelijke foto’s en/of film.

Vanuit Antwerpen zijn wij operationeel in heel België.

Overspel en ontrouw

Twijfelt u aan de trouw van uw partner? Wilt u zekerheid over uw relatie? Een privédetective kan u daarbij helpen.

Bezoekrecht en alimentatie

Heeft uw ex-partner een nieuwe duurzame relatie? Voldoende eigen middelen? In dit soort kwesties is een privédetective van belang.

Personeelscontrole

Medewerkers die regelmatig ziek zijn of weinig tijd op kantoor spenderen? Wij onderzoeken het personeel van uw bedrijf.

Onze Waarden

Transparant

Tijdens het onderzoek krijgt u dagelijks mondeling of schriftelijk een update. Na elk dossier ontvangt u ook een gedetailleerd en juridisch bruikbaar eindrapport.

Onderzoek

Elk onderzoek, groot of klein wordt met de nodige aandacht en professionaliteit behandeld. Tijdens het onderzoek krijgt u mondeling of schriftelijk dagelijkse updates.

Volgens de wet

De juridische kennis van de wetgeving en de ervaring op het veld van onze drie privédetectives vormen het stevig fundament van ons kantoor.

Privacy

De detectives van Amberes Investigations gebruiken discrete observaties en andere onderzoeksmethoden om tot het best mogelijk resultaat te komen.

Amberes Investigations

Amberes Investigations heeft gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in onderzoeken voor particulieren, verzekeringsmaatschappijen en bedrijven in Antwerpen en omstreken.

Elk dossier wordt door onze detectives discreet behandeld

Elk dossier handelen de privédetectives van Amberes investigations discreet af. Door middel van onopvallende observaties en andere doorgedreven onderzoeksmethodes zorgt het detectivebureau voor een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van onze bevindingen en ander bewijsmateriaal.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, u heeft vaak maar één kans! Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken van een onderzoek een geslaagd onderzoek. Wij zorgen dat u op ons kan vertrouwen door onze gemaakte afspraken altijd na te komen. 

Wij volgen voor elk dossier de regels van de wet

We verrichten sinds 2007 onderzoeken voor particulieren en onderzoeken voor bedrijven en verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kennen we de regels en weten we perfect wat kan en wat niet. We houden ons tijdens elk onderzoek aan de regels van de wet.

Onze privédetectives zorgen na het onderzoek voor een gedetailleerd en juridisch bruikbaar eindrapport met inbegrip van overtuigingsstukken, bevindingen, foto’s en ander bewijsmateriaal dat aangewend kan worden in een rechtbank, zodat u de volgende stappen kan nemen. 

Wij hanteren voor elk dossier dezelfde werkwijze

Onze werkwijze is altijd hetzelfde. Het eerste contact kan perfect telefonisch, dan plannen we meteen een afspraak in om het over de details en ons voorstel van aanpak te hebben.

We maken van elk onderzoek een schriftelijke overeenkomst. Die omvat onder andere een gedetailleerde beschrijving van het onderzoek en de duur ervan.

Vanaf het moment dat de privédetective start met het onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen een stand van zaken. Deze terugkoppeling kan zowel mondeling als schriftelijk.

Na afloop van het globale onderzoek ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met daarin onze bevindingen, foto’s, overtuigingsstukken en bewijsstukken.

Wij hanteren voor elk dossier een duidelijke/eerlijke prijs

Wat kost het u om een privédetective in te huren? De te betalen vergoeding bestaat uit twee zaken. De gemaakte kosten, alle uitgaven die de privédetective maakt inherent aan het onderzoek zoals mee op restaurant gaan. En vaste uurprijzen. Wij kunnen een uurprijs afspreken of een vast bedrag voor het onderzoek.

Wij hanteren een duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek. U betaalt geen extra kosten voor het openen van uw dossier, voor foto’s of rapporten.

Belangrijk om ons onderzoek zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen, is de informatie die u ons bezorgt. Hoe preciezer de informatie, hoe sneller wij kunnen werken.

Probeer bijvoorbeeld de juiste gegevens van nummerplaten te noteren, het type en kleur van de auto te onthouden en duidelijke/recente foto’s van het te onderzoeken object/subject in uw bezit te hebben.

Te snel conclusies trekken, kan soms enorme gevolgen hebben. Trap niet in die val en schakel een professional in om misverstanden te voorkomen

Tom G.privédetective

Wat zijn de piekmomenten voor een privédetective? Is pre-employment screening enkel nuttig voor hoge functies? De antwoorden op deze vragen en meer lees je in onze blogs.

Lees onze blog

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina

Erkenning