Skip to main content

Particulieren

Stalking

Wat is stalking?

Wanneer iemand een andere persoon blijft lastigvallen en deze persoon zich niet meer veilig voelt, spreken we van stalking.

Net zoals met diefstal, begint stalking vaak ook onschuldig. Na verloop van tijd kan het extreme vormen aannemen en overgaan tot fysische en psychische bedreigingen. De vraag die veel slachtoffers van stalking zich stellen “wat kan ik doen?”. Wel, u kan bijvoorbeeld een privédetective inschakelen.

Identiteit van de stalker achterhalen

Volgens de nieuwe wetsbepalingen is stalking opgenomen als strafbaar feit met gevangenisstraffen van 15 dagen tot 2 jaar en met een geldboete of één van beiden tot gevolg. Gerechtelijke stappen kunnen enkel ondernomen worden als de belaagde persoon een klacht indient. En daar kan een privédetective u bij helpen.

Wij achterhalen de identiteit van de stalker en overhandigen u een gedetailleerd rapport van onze ondernomen stappen. Met dit rapport kan u makkelijker een zaak voor de rechtbank brengen en juridische maatregelen ondernemen.

Contacteer Amberes investigations voor meer informatie, advies of hulp. U kan ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina