Skip to main content

Veelgestelde vragen

FAQ - Algemeen

Ben je op zoek naar de hulp van een privédetective maar zit je nog met enkele vragen? Of ben je gewoon geïnteresseerd naar onze services en werking? Op deze pagina vind je een antwoord op de meest gestelde vragen.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Contacteer ons gerust!

Wat doet een privé detective?

Een privé detective doet alle soorten onderzoeken en vaststellingen voor bedrijven en particulieren. Hierbij zorgt een privé detective ervoor dat alle deze vaststellingen worden gedocumenteerd met foto’s en ander bewijsmateriaal.

Hoe schakel ik een privé detective in?

Het eerste contact tussen u en het privé detective bureau kan telefonisch en omvat een inleidend gesprek over de opdracht, hierna maken we een afspraak. Dit gesprek vindt plaats op kantoor of na overleg op een nader te bepalen locatie, vanzelfsprekend kan dit ook buiten de reguliere kantooruren.

Wat kost een privé detective?

De kosten van een privé detective bij Ambers Investigations zijn duidelijk en transparant. Geen extra kosten voor opening dossier, foto’s, gebruik observatie materiaal, telefoonkosten etc. Het inhuren van een privé detective kost €60,00 per uur.

Hoe verloopt de samenwerking met een privé detective?

Vanaf het moment dat de privé detective is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen terugkoppeling van onze bevindingen. Deze terugkoppeling kan zowel mondeling als schriftelijk in een gedetailleerd rapport.

Wat mag een privé detective wel en wat niet?

Wat een privé detective mag en niet mag, ligt wettelijk vast. De services die wij bij Amberes Investigations aanbieden, zijn goedgekeurd en volgens de wetgeving.
Een privé detective mag geen informatie over de politieke, godsdienstige, filosofische of vakbondsovertuiging, seksuele geaardheid en raciale of etnische afkomst inwinnen.