Skip to main content

Particulieren

Privédetective inhuren voor particulieren

Het inschakelen van een privédetective voor onderzoeken naar overspel in een bestaande relatie, echtscheidingen, allerlei onderzoeken naar problemen met allimentatie (zwartwerk, aantonen nieuwe duurzame relatie van ex-partner…), voorhuwelijksonderzoek, diefstalonderzoek of het opsporen van vermiste personen. Het zijn maar enkele van de mogelijkheden die de wet een privédetective geeft om op onderzoek uit te gaan.

Na het onderzoek leveren wij een gedetailleerd en juridisch bruikbaar eindrapport. Daarin staan onze bevindingen, overtuigingsstukken en ander mogelijk bewijsmateriaal.

Een onderzoek door onze privédetectives zal u verder helpen om de juiste beslissingen te nemen. Ook naar naar familie – kinderen – vrienden  is het vaak belangrijk zwart op wit in het bezit te zijn van bewijzen.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, u heeft vaak maar één kans! Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken van een onderzoek een geslaagd onderzoek.

Vanuit Antwerpen zijn wij operationeel in heel België.

Koppel zittend op een bank. Ze zitten zijdelings en zijn elks op hun gsm bezig.

Overspel

Twijfelt u aan de trouw van uw partner? Het vermoeden dat uw partner vreemd gaat, kan u ongerust maken en zo uw psychische gezondheid schaden. Een privédetective kan u helpen en duidelijkheid scheppen.

Overspel
Foto van jong meisje dat aan het spelen is op een in krijt getekend hinkelparcours.

Alimentatie

Kinderalimentatie financiert de kinderen in hun onderhoud. Partneralimentatie financiert de ex-partner om te voorzien in zijn/haar levensonderhoud, als die geen werk heeft of niet in staat is om voldoende eigen geld te verdienen.

Alimentatie
Zwart-wit foto van drie jongens waarvan er twee alcohol drinken en roken. Ze proberen de derde te overhalen om mee te roken.

Kinderen

Kinderen opvoeden is een intensieve taak, u kan niet altijd overal tegelijk zijn. Uiteraard blijft u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van uw kinderen. Een ouder die beschikt over al die informatie kan, indien nodig, tijdig bijsturen.

Kinderen en Drugs
Meisje zit in zetel met ruziënde ouders op de achtergrond.

Bezoekrecht

Het kan gebeuren dat uw partner tijdsafspraken niet naleeft, dat hij/zij geen zorg draagt voor het kind, enz. In al deze gevallen is het kind het grootste slachtoffer. Bovengenoemde redenen zijn voldoende om het bezoekrecht stop te zetten.

Bezoekrecht
Foto van iemand die een portefeuille uit de achterzak van iemand anders neemt.

Diefstalonderzoek

Diefstal komt vaker voor dan u denkt en de dader komt vaak uit onverwachte hoek. Als u iemand verdenkt van het stelen van goederen of geld, kunnen wij dievenvallen opzetten om zo de dader te ontmaskeren.

Diefstalonderzoek
Bruidspaar op het strand. De bruidegom tilt de bruid op.

Voorhuwelijksonderzoek

Heeft u twijfels over de vroegere situatie van uw partner? Bij een moraliteitsonderzoek nemen onze privédetectives de omgeving, het (privé)leven en het strafrechtelijk verleden van de persoon onder de loep.

Voorhuwelijksonderzoek
Meisje met muts en sjaal kijkt angstig opzij. Achter haar staat een donker figuur met kap op.

Stalking

Stalking begint vaak onschuldig. Na verloop van tijd kan het extreme vormen aannemen en overgaan tot fysische en psychische bedreigingen. Een privédetective achterhaalt de identiteit van uw stalker.

Stalking
Meisje zit ineengedoken tegen een bakstenen muur.

Mishandeling en Huiselijk geweld

Partnergeweld ontstaat uit vernederingen, controlezucht, machtsmisbruik en dan… de eerste klap. Die eerste slag kan uitgroeien en ernstige gevolgen hebben. Wij kunnen u helpen met het maken van een juridisch dossier.

Mishandeling en Huiselijk geweld
Jongen staat 's nachts met rugzak in een verlaten fietsenstalling.

Opsporing vermiste personen

Als de politiediensten hun onderzoek naar een vermist persoon staken, blijft u achter met al de onopgeloste vragen. Een privédetective kan u helpen met het vinden van antwoorden.

Opsporing vermiste personen
Foto van knuffelbeer die uit een open raam kijkt.

Parentale ontvoering

Bij parentale ontvoering wordt een kind door één van de gezaghebbende ouders meegenomen naar het buitenland zonder toestemming van de andere ouder. Wij kunnen deel uitmaken van de task force en bewijsmateriaal leveren.

Parentale ontvoering