Skip to main content

Amberes Investigations Antwerpen

Wat kost het inhuren van een privédetective?

Prijzen onderzoek privédetective

Wat kost het inhuren van een privédetective?

Inhuren van een privédetective – Kosten en tarieven

De te betalen vergoeding voor een privédetective is samengesteld uit enerzijds gemaakte kosten tijdens het onderzoek en anderzijds vaste uurprijzen voor gepresteerde uren.

Onder ‘kosten’ vallen alle uitgaven die door de privédetective zijn gemaakt inherent aan het onderzoek. Dient de privédetective bijvoorbeeld mee te gaan op restaurant dan valt dit onder kosten.

Vaste prijzen

Geen verrassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten of het hanteren van andere tarieven voor nacht- en weekendwerk. Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

Bewijzen aangevoerd, zwart op wit

Belangrijk om ons onderzoek zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen is de informatie die u ons kan bezorgen. Hoe preciezer, hoe sneller en efficiënter wij kunnen werken.

Tracht bijvoorbeeld de juiste gegevens van nummerplaten te noteren, type en kleur van de auto te onthouden, duidelijke recente foto’s van het te onderzoeken object/subject in uw bezit te hebben etc.

Samen hebben onze 3 privédetectives meer dan 30 jaar ervaring.
Het is net deze ervaring die ervoor zorgt dat een onderzoek kan slagen en dat wij de juiste keuze zijn voor u.

Contacteer ons en wij geven u vrijblijvend advies.

Amberes Investigations heeft alle kennis en ervaring in huis, voor meer, vrijblijvend, advies zijn wij steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier te bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina