Amberes Investigations

Wat kost het inhuren van een privédetective?

Prijzen onderzoek privédetective

Wat kost het inhuren van een privédetective?

Inhuren van een privédetective – Kosten en tarieven

De te betalen vergoeding is opgesteld uit enerzijds gemaakte kosten tijdens het onderzoek en anderzijds vaste uur prijzen voor gepresteerde uren.

Onder ‘kosten’ vallen alle uitgaven die door de privé-detective zijn gemaakt inherent aan het onderzoek. Dient de privédetective bijvoorbeeld mee te gaan op restaurant dan valt dit onder kosten. n

Vaste prijzen

Geen verrassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten en andere tarieven hanteren voor nacht- en weekendwerk. Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

Bewijzen aangevoerd, zwart op wit

Belangrijk om ons onderzoek zo efficiënt en kostenbesparend te laten verlopen is de informatie die U ons kan bezorgen. Hoe preciezer, hoe sneller en efficiënter wij kunnen werken.

Tracht bijvoorbeeld de juiste gegevens van nummerplaten te noteren , type en kleur van de auto te onthouden, duidelijke recente foto’s van het te onderzoeken object/subject in uw bezit te hebben etc.

Samen hebben onze 3 privédetectives meer dan 30 jaar ervaring
Het is net deze ervaring die ervoor zorgt of een onderzoek slaagt of niet en de juiste keuze is voor U.

contacteer ons en wij geven U vrijblijvend advies.

Amberes Investigations heeft alle kennis en ervaring in huis, voor meer vrijblijvend advies zijn wij steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier te bereiken.

  Contacteer ons

  Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

  Bel ons

  Tel nr: +32468145652

  Mail ons

  E-mail: info@amberesdetective.be

  Online formulier

  Via contactpagina