Skip to main content

Particulieren

Kinderen

Kinderen opvoeden is een intensieve taak, u kan niet altijd overal tegelijk zijn. Uiteraard blijft u graag op de hoogte van het reilen en zeilen van uw kinderen. Wat doen ze en waar hangen ze uit? Een ouder die beschikt over al die informatie kan, indien nodig, tijdig bijsturen. Het grote probleem: pubers houden niet van controle, zeker niet door ouders of familie.

Ons detectivebureau met zijn privédetectives verricht onderzoek naar vele verschillende problemen die betrekking hebben op het welzijn van uw kinderen.

Het welzijn van uw dierbaren komt eerst

Je kan als ouder niet vermijden dat je kinderen in contact komt met drugs. Vergeet ook niet dat alcohol en sigaretten eveneens drugs zijn.
Praten is de eerste stap en dat zal u waarschijnlijk al uitvoerig gedaan hebben. Toch blijft het knagen. Uw kind verzekert u nochtans dat hij/zij niet meer rookt of drinkt.

Sommige jongeren zijn zo kundig in het verbergen van drugs dat u als ouder dikwijls te laat op de hoogte bent. Kinderen gebruiken drugs veelal niet in hun eentje, maar binnen het uitgaansmilieu of een vriendenkring. Een goed ingelichte ouder kan tijdig bijsturen.

100% discretie

Natuurlijk, is het niet omdat u denkt dat uw kind drugs gebruikt dat dit ook zo is.
Ons onderzoek is onafhankelijk en vooral discreet. Zo wordt het onderlinge vertrouwen tussen u en uw kind niet geschaad. Ons team beschikt over de juiste mensen met de juiste streetwise.

Dankzij discrete observaties en andere doorgedreven onderzoeksmethodes zorgen wij voor een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van foto’s en andere verkregen informatie.

Voor meer informatie, advies of hulp kan u ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina