Skip to main content

Veelgestelde vragen

FAQ - Ziekteverzuim

Zit je met vragen in verband met ziekteverzuim? Wil je de hulp inschakelen van een privé detective, maar weet je niet goed hoe of wat? Op deze pagina vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over ziekteverzuim.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Contacteer ons gerust!

Wat is ziekteverzuim?

Ziekteverzuim verwijst naar de situatie waarin een werknemer afwezig is op het werk vanwege ziekte of gezondheidsproblemen. Het kan variëren van korte perioden van afwezigheid tot langdurige ziekteverloven.

Hoe pak je ziekteverzuim aan?

Werknemers die langdurig ziek zijn zonder geldige reden vormen een grote kost voor je bedrijf. Bovendien heeft ziekteverzuim niet alleen negatieve gevolgen voor de productiviteit van je bedrijf, maar ook de motivatie van andere werknemers gaat achteruit. Zij moeten namelijk harder werken om het werk van de zieke op te vangen.

Verdenk je een medewerker van ziekteverzuim en zoek je naar bewijzen? Schakel dan de privédetectives van Amberes Investigations in om de afwezige te observeren. Wij zorgen voor een uitgebreid rapport.

Voor meer informatie, advies of hulp kan je ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.