Skip to main content

Amberes Investigations Antwerpen

Werkwijze

Inhuren van een privédetective

Eerste contact

Het inhuren van een privédetective is voor velen een stap in het onbekende.

Hoe gebeurt dit?

Het eerste contact tussen u en het privédetective bureau kan telefonisch en omvat een inleidend gesprek over de opdracht, hierna maken we zo snel mogelijk een afspraak. Dit gesprek vindt plaats op kantoor of na overleg op een nader te bepalen locatie, vanzelfsprekend kan dit ook buiten de reguliere kantooruren.

Initiële bespreking

De werkelijke eerste bespreking tussen u en het privédetective bureau bestaat uit het bepalen van het te voeren onderzoek, het verzamelen van relevante gegevens en ons voorstel tot aanpak. Onder relevante gegevens wordt verstaan adressen, foto’s en andere nuttige informatie.

Overeenkomst

Van elke opdracht wordt er een schriftelijke overeenkomst opgemaakt. Deze schriftelijke overeenkomst omvat ondermeer een gedetailleerde beschrijving van het onderzoek en de duur ervan.

Onderzoek

Vanaf het moment dat de privédetective is gestart met zijn onderzoek, krijgt u op regelmatige tijdstippen terugkoppeling van onze bevindingen. Deze terugkoppeling kan zowel mondeling als schriftelijk in een gedetailleerd rapport.

Eindrapport

Na afronding van het globale onderzoek ontvangt u een gedetailleerd eindrapport met inbegrip van overtuigingsstukken & ander bewijsmateriaal.

Voor meer informatie of advies in verband met het inhuren van een detective kan u ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina