Skip to main content

Zakelijk

Privédetective inhuren voor bedrijven

Het inschakelen van een privédetective om professionele observaties te organiseren, pseudo aankopen te verrichten of een onderzoeker te laten meedraaien in het productieproces. Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die de wet een privédetective geeft om fraude binnen een bedrijf op te sporen.

Na het onderzoek leveren wij een gedetailleerd en juridisch bruikbaar eindrapport. Daarin staan onze bevindingen, overtuigingsstukken en ander mogelijk bewijsmateriaal.

Een onderzoek door onze privédetectives zal u verder helpen om de juiste beslissingen te nemen. Ook naar naar collega’s – teamchefs –  bazen  is het vaak belangrijk zwart op wit in het bezit te zijn van bewijzen.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, u heeft vaak maar één kans! Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken van een onderzoek een geslaagd onderzoek.

Vanuit Antwerpen zijn wij operationeel in heel België.

Onze privédetectives helpen uw bedrijf bij:

Foto van man in kostuum die een trap oploopt.

Personeelscontrole

Heeft u het gevoel dat uw werknemers uw vertrouwen schaden door niet dagelijks aanwezig te zijn op kantoor, regelmatig ziek zijn, enz. Wij onderzoeken het personeel van uw bedrijf.

Personeelscontrole
Foto van iemand met een CV in de handen.

Pre-employment screening & CV Fraude

Wij doen een grondige screening van de waarheidsgetrouwheid van het curriculum vitae, de behaalde diploma’s en opleidingen van potentiële nieuwe werkkrachten voor uw bedrijf.

CV Fraude
Foto van iemand die met een vulpen een contract ondertekend.

Concurrentiebeding

Bent u als werkgever het slachtoffer van daden van oneerlijke concurrentie? Wij doen uitgebreid onderzoek voor uw bedrijf en na afloop ontvangt u een rapport met al de bewijzen.

Concurrentiebeding
Foto van iemand die een portefeuille uit de achterzak van iemand anders neemt.

Diefstal

Diefstal is een strafbaar feit, maar voor u juridische stappen onderneemt, moet u wel harde bewijzen hebben. Wij zetten dievenvallen op om de dader te ontmaskeren zodat uw bedrijf ongeschaad blijft.

Diefstal
Zwart-wit foto van een persoon die iemand anders schaduwt.

Schaduwen van personen

Heeft u twijfels bij de handelingen van bepaalde werknemers binnen uw bedrijf? Laat hem/haar discreet schaduwen door één van de privédetectives van Amberes Investigations.

Schaduwen van personen
Foto van een persoon in kostuum die achter de rug zijn vingers gekruist houdt.

Fraude

Er zijn verschillende soorten frauduleuze activiteiten binnen bedrijven zoals onwettig afwezigheid, zwartwerk, enz. Wij sporen de fraudeur op en leveren een waterdicht rapport af.

Fraude
Foto van stapel dosiers.

Frauduleuze faillisementen

Schakel een privédetective in voor een deskundig onderzoek naar een faillissement van een bedrijf. Met het uitgebreid rapport maakt u kans om uw opgelopen schade te verhalen via een proces.

Frauduleuze faillisementen
Jongen zit ineengedoken op zijn bed in een donkere slaapkamer.

Ziekteverzuim

Werknemers die vaak langdurig ziek vallen, vormen een kost voor uw bedrijf. Wij gaan na of de persoon aan ziekteverzuim doet en wat uw volgende stappen zijn.

Ziekteverzuim
Foto van voorbijgangers in een winkelstraat.

Mystery guest/shopping

Een mystery shopper controleert de capaciteit van personeelsleden, de kwaliteit van goederen en de klantvriendelijkheid. Ga nadien in uw bedrijf met het resultaat aan de slag.

Mystery guest/shopping
Foto van jongen die op zijn hurken graffiti aan het spuiten is op een bakstenen muur.

Vandalisme

Onze privédetectives sporen vandalen op en leveren u harde bewijzen zodat u het misdrijf kan stoppen of verdere juridische stappen kan ondernemen. 

Vandalisme