Zakelijk

Privédetective inhuren voor bedrijven

Het inschakelen van een privédetective om, professionele observaties te organiseren, pseudo aankopen te verrichten of een onderzoeker te laten meedraaien in het productieproces. Dit zijn maar enkele van de mogelijkheden die de wet een privédetective geeft om fraude binnen een bedrijf op te sporen.

Na het onderzoek leveren wij een gedetailleerd en juridisch bruikbaar eindrapport. Daarin staan onze bevindingen, overtuigingsstukken en ander mogelijk bewijsmateriaal.

Een onderzoek door onze privédetectives zal u verder helpen om de juiste beslissingen te nemen. Ook naar naar collega’s – teamchefs –  bazen  is het vaak belangrijk zwart op wit in het bezit te zijn van bewijzen.

Wij kunnen het niet genoeg benadrukken, u heeft vaak maar één kans! Digitale opleidingen, ervaring, professionalisme, veelzijdigheid en discretie maken van een onderzoek een geslaagd onderzoek.

  Personeelscontrole

  Heeft u het gevoel dat uw werknemers uw vertrouwen schaden door niet dagelijks aanwezig te zijn op kantoor, regelmatig ziek zijn, enz. Wij onderzoeken uw personeel.

  Personeelscontrole

  Pre-employment screening & CV Fraude

  Wij doen een grondige screening van de waarheidsgetrouwheid van het curriculum vitae, de behaalde diploma’s en opleidingen van potentiële nieuwe werkkrachten.

  CV Fraude

  Concurrentiebeding

  Bent u als werkgever het slachtoffer van daden van oneerlijke concurrentie? Wij doen uitgebreid onderzoek en na afloop ontvangt u een rapport met al de bewijzen.

  Concurrentiebeding

  Diefstal

  Diefstal is een strafbaar feit, maar voor u juridische stappen onderneemt, moet u wel harde bewijzen hebben. Wij zetten dievenvallen op om de dader te ontmaskeren.

  Diefstal

  Schaduwen van personen

  Heeft u twijfels bij de handelingen van bepaalde werknemers? Laat hem/haar discreet schaduwen door één van de privédetectives van Amberes Investigations.

  Schaduwen van personen

  Fraude

  Er zijn verschillende soorten frauduleuze activiteiten zoals onwettig afwezigheid, zwartwerk, enz. Wij sporen de fraudeur op en leveren een waterdicht rapport af.

  Fraude

  Frauduleuze faillisementen

  Schakel een privédetective in voor een deskundig onderzoek. Met het uitgebreid rapport maakt u kans om uw opgelopen schade te verhalen via een proces.

  Frauduleuze faillisementen

  Ziekteverzuim

  Werknemers die vaak langdurig ziek vallen, vormen een kost voor uw bedrijf. Wij gaan na of de persoon aan ziekteverzuim doet en wat uw volgende stappen zijn.

  Ziekteverzuim

  Mystery guest/shopping

  Een mystery shopper controleert de capaciteit van personeelsleden, de kwaliteit van goederen en de klantvriendelijkheid. Ga nadien met het resultaat aan de slag.

  Mystery guest/shopping

  Vandalisme

  Onze privédetectives sporen vandalen op en leveren u harde bewijzen zodat u het misdrijf kan stoppen of verdere juridische stappen kan ondernemen.

  Vandalisme