Skip to main content

Bedrijven

Ziekteverzuim

Wat is ziekteverzuim?

Wanneer een werknemer voor langere tijd afwezig is op het werk wegens ziekte, spreken we van ziekteverzuim. Heeft u een werknemer die zich regelmatig langdurig ziek meldt? Als er niet nagegaan kan worden of de persoon effectief ziek is, is hij/zij in feite onwettig afwezig.

Een arbeidsconflict, pesten op het werk, burn-out, moeilijke thuissituatie, demotivatie, enz. kunnen aan de basis liggen van ziekteverzuim binnen uw bedrijf.

Consequenties voor uw bedrijf

Werknemers die langdurig ziek zijn zonder geldige reden vormen een grote kost voor uw bedrijf. Bovendien heeft ziekteverzuim niet alleen negatieve gevolgen voor de productiviteit van uw bedrijf, maar ook de motivatie van andere werknemers gaat achteruit. Zij moeten namelijk harder werken om het werk van de zieke op te vangen.

Verdenkt u een medewerker van ziekteverzuim en zoekt u naar bewijzen? Schakel dan de privédetectives van Amberes Investigations in om de afwezige te observeren. Wij zorgen voor een uitgebreid rapport.

Voor meer informatie, advies of hulp kan u ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina