Skip to main content

Particulieren

Mishandeling en Huiselijk geweld

Partnergeweld gaat zowel over fysiek, seksueel als psychisch geweld binnen een relatie. Zo’n gedrag komt vaak voor om controle en macht te behouden over de partner. Huiselijk geweld en mishandeling gebeuren niet enkel tegenover de partner, ook kinderen of ouders kunnen er het slachtoffer van worden.

Partnergeweld komt voor in alle lagen van de bevolking

Partnergeweld ontstaat uit vernederingen, toenemende controlezucht, machtsmisbruik en dan… de eerste klap. Die eerste mep kan uitgroeien en zo ernstige gevolgen hebben voor het slachtoffer. Weet dat partnergeweld in alle socio-economische milieus voorkomt en niet gebonden is aan leeftijd, opleidingsniveau, beroep, herkomst of geloof.

Mishandeling en huiselijk geweld zijn ernstige, strafbare feiten die jammer genoeg moeilijk te bewijzen zijn. De rechter zal altijd vragen naar juridisch sluitende bewijzen. Amberes investigations kan u helpen met het maken van een dossier.

Contacteer ons voor meer informatie, advies of hulp. U kan ons steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier bereiken.

Contacteer ons

Wij zijn 24/24 en 7 op 7 bereikbaar

Bel ons

Tel nr: +32 468 145 652

Mail ons

E-mail: info@amberesdetective.be

Online formulier

Via contactpagina