T. +32 0 468 14 56 52  |  E. info@amberesdetective.be  |  Nederlands  |  Français  |  


Particulier

Inhuren van ons privé-detective kantoor

Amberes privé-detective kan U inhuren voor alle soorten onderzoeken, het werk van onze privé-detectives is zeer uitgebreid.

Volgen van uw partner die mogelijk vreemd gaat
Onderzoek naar misbruik van alimentatie
Controle op personeel binnen uw bedrijf.
Onderzoek van diefstallen tot digitale research

Inhuren van een Privé-detective met kennis van zaken

Kennis van de wetgeving en ervaring is bij het inhuren van een privé-detective kantoor zeer belangrijk.
Indien een rapport niet juridisch onderbouwd is, zal de rechtbank uw dossier nietig verklaren en is alle onderzoek voor niets.
Al onze privé-detectives hebben de juridische achtergrond om geen foute onderzoeksdaden te stellen.

De te betalen vergoeding is opgesteld uit enerzijds gemaakte kosten tijdens het onderzoek en anderzijds een vast uur tarief.
Onder ‘kosten’ vallen alle uitgaven die door de privé-detective zijn gemaakt inherent aan het onderzoek. Dient de privé-detective bijvoorbeeld mee te gaan op restaurant dan valt dit onder kosten.

Hoeveel kost het inhuren van een privé-detective

Geen verassingen zoals extra kosten voor het openen van uw dossier, extra betalen voor foto’s of rapporten en andere tarieven hanteren voor nacht- en weekendwerk. Wij hanteren een heel duidelijke en eerlijke prijzenpolitiek.

Contact

Navigeer rustig verder over deze website en contacteer ons voor vragen en info. Voor meer vrijblijvend advies zijn wij steeds telefonisch, via mail of discreet via het contactformulier te bereiken.
Tel : +0032 468 14 56 52

Voor afspraken ontvangen wij u graag in AntwerpenLier en Turnhout.
Wij komen ook graag tot bij U of op een locatie naar uw keuze.

Overspel en Ontrouw

detective bij overspel en ontrouw

Privé-detective

Overspel geen grond meer tot echtscheiding? Dit mag zeker niet verkeerd worden opgevat, overspel wordt nog steeds vastgesteld door een privé-detective en kan nog steeds als bewijs gelden voor de duurzame ontwrichting van het huwelijk. Wanneer overspel bewezen is, kan dit als grove fout worden opgevat en kan de echtscheidingsprocedure worden versneld. Dit kan ook gevolgen hebben voor alimentatie ea.

lees verder »

Bezoekrecht en alimentatie

Bezoekrecht

Prive-detective

Kinderen zijn ons allen zeer dierbaar en meer dan een dossier. Hoe kunnen onze privé-detectives U verder helpen?
Als U ondervindt dat tijdens het uitoefenen van het bezoekrecht gemaakte afspraken niet worden nageleefd of vermoedt dat uw kinderen worden verwaarloosd, dan kunnen onze bevindingen en bewijsmaterialen zeker helpen bij een vordering tot stopzetting van verdere activiteiten.

lees verder »

Kinderen en drugs

Levenswandel

Privé-detective

Kinderen en vooral pubers opvoeden is een zware en moeilijke taak, u kan niet altijd overal tegelijk zijn. Pubers houden er niet van dat ze worden gecontroleerd, zeker niet door ouders of familie. Ons detectivebureau en zijn privé-detectives verrichten onderzoek naar vele verschillende problemen die betrekking hebben op het welzijn van uw kinderen.

lees verder »