Skip to main content

Hoederecht en co-ouderschap problemen aanvechten in de rechtszaal

By 14/12/2018juni 18th, 2021Privédetective Particulieren

Hoederecht en co-ouderschap aanvechten

Meer en meer krijgt ons detectivekantoor de vraag of wij kunnen helpen bij allerlei problemen aangaande co-ouderschap en hoederecht. Het is als ouder moeilijk juiste informatie van uw kind te verkrijgen hoe de afgelopen periode bij papa of mama is verlopen, vergeet niet dat deze situatie voor uw kind al moeilijk genoeg is en zij hun ouders niet in diskrediet wensen te brengen.

Wat kan een privé-detective vaststellen ?

  • Nagaan of uw ex-partner de regels respecteert die vastgelegd werden aangaande het Co-ouderschap, bijvoorbeeld gaan de kinderen wel naar school?
  • Tijdsbesteding van uw ex-partner nagaan met de kinderen, bijvoorbeeld is uw ex-partner wel aanwezig of worden de kinderen steeds opgevangen door vrienden/familie?
  • Wordt tijdens het verblijf wel rekening gehouden met het welzijn van de kinderen, bijvoorbeeld, zitten kinderen mee op café en worden ze aan hun lot overgelaten? (Opgelet, alleen een wetsdokter kan vaststellen of uw ex-partner dronken is.)

Vaststellingen uitgevoerd door een privédetective in het kader van co-ouderschap worden aanvaard als vermoeden of begin van bewijs in de mate dat ze bevestigd werden door andere elementen uit het dossier of de waarachtigheid van andere bewijselementen kunnen ondersteunen.

Maw, Als u ondervindt dat tijdens het uitoefenen van het bezoekrecht gemaakte afspraken niet worden nageleefd of vermoedt dat uw kinderen worden verwaarloosd, dan kunnen onze bevindingen en bewijsmaterialen zeker helpen bij een vordering tot stopzetting van verdere activiteiten.

Op basis van al deze argumenten kan U als partij een herziening vragen van uw dossier.