Skip to main content

Valentijn huur een privé-detective

By 07/02/2019juni 18th, 2021Privédetective Particulieren
Valentijn wordt gezien als de meest romantische dag van het jaar. Alleszins, dat dachten wij. De datingsite Victoria Milan onthulde resultaten van een wereldwijde enquête over mannen en vrouwen die vreemdgaan op valentijn. En die resultaten vinden wij alvast érg verrassend!

De studie vroeg of de deelnemers van plan waren om valentijn met hun vaste partner of met hun minnaar of minnares te vieren, en welke smoesjes ze hiervoor zouden gebruiken. Uit de enquête bleek dat 47% van de vrouwen deze hoogdag van de liefde graag viert, terwijl 53% helemaal geen interesse heeft in de dag van de liefde. Bij de mannen viert slechts 45% procent deze dag graag, de overige 55% laat deze hem gewoon aan zich voorbijgaan.

Maar met wie zullen ze valentijn vieren? 38% van de vrouwen is van plan om deze te vieren met haar minnaar, terwijl 35% liever viert met haar vaste partner. Erg verrassend bovendien is dat 27% van de vrouwen zowel met haar vaste partner als met haar minnaar afspreekt. Geen gemakkelijke opdracht lijkt ons zo.

De mannen gaven heel andere antwoorden. Van hen wil 43% met zijn vaste partner valentijn vieren, en ‘slechts’ 36% wil enkel vieren met zijn minnares. Zo’n 21% gaat ook voor de uitdaging om valentijn te vieren met vaste partner en minnares.

Nu vroegen we ons toch af welke smoesjes die mannen en vrouwen dan gebruiken? Wel, uit de studie blijkt dat zowel voor mannen en vrouwen het meest gebruikte smoesje overwerk is. Op de tweede plaats staat sporten en op de derde plaats, wel een heel originele smoes, is afspreken met een eenzame vriend of vriendin die net gedumpt werd.